Načítám Akce

Budoucnost jídla - online panelová diskuze

Registrace

Informace o akci

Datum 14. 7. 2020 Přidat do iCal  Přidat do Google kalendáře 
Čas 18:30-20:00
Vstupné Zdarma
Místo , ,

Přes tři čtvrtě miliardy lidí na světě trpí podvýživou a my věříme, že produkce udržitelných potravin může být jedním z řešení globální chudoby. Proto v rámci programu Impact Hub Future of Food pořádáme online panelovou diskuzi s významnými hosty z oboru.
Budoucnost jídla hlavním tématem. 

Co budeme řešit

  • Víme, co jíme?
  • Jak budeme produkovat potraviny v polovině 21. století?
  • Jak podpořit lokální producenty?
  • Jak udržitelně nasytit 10 miliard lidí?
  • Jsou alternativní potraviny tou správnou cestou?

Diskutovat budou

Nikoleta Kováčová – Surová dcérka 

Nikoleta je úspěšnou bloggerkou, youtuberkou a věnuje se také marketingu. Surová dcérka má liberální postoj k životu a ráda říká věci na rovinu.   

Vojtěch Kotecký, Glopolis 

Vojtěch pracoval od roku 1992 v Hnutí DUHA a to také jako programový ředitel. Momentálně je analytikem v think-tanku Glopolis. Deset let byl členem Rady vlády pro udržitelný rozvoj a nyní působí jako člen Rady Agentury ochrany přírody ČR. Za svůj přínos veřejné debatě o životním prostředí získal Cenu ministra životního prostředí. 

Anna Strejcová, Zachraň jídlo 

Anna studovala žurnalistiku a mediální studia a stála u vzniku organizace Zachraň jídlo. Nyní je její ředitelkou, navrhuje konkrétní opatření vedoucí k odpovědnému nakládání s jídlem, motivuje ke změně a hledá podporu pro svoji organizaci. Anna se zabývá řízením chodu spolku a za dobu svého působení v této iniciativě načerpala mnoho znalostí o problematice plýtvání jídlem.

Daniel Vach, Sens Foods 

Daniel pracuje na změně v naší stravě směrem k udržitelnosti s firmou sens vyrábějící produkty z cvrččího proteinu. Jeho cesta jde od crowdfundingové kampaně na tyčinky až po provozování největší vertikální cvrččí farmy s cílem udělat cvrčka nejlevnějším zdrojem kompletního proteinu.

Kamil Demuth, Scuk.cz

Touha pracovat na věcech, které mají hlubší smysl přivedla Kamila k online projektu Scuk.cz, který propojuje lokální výrobce a farmáře s nadšenci do lokálních potravin. Kamil je jedním z ambasadorů akceleračního programu Future of Food

Vstupte, prosím

Akce proběhne online a je zdarma. ⚡Registrace nutná, ale blesková⚡. Aktuální informace, zajímavosti a další libůstky najdete v události na Facebooku.


Hrdými partnery Impact Hub Future of Food jsou:

 

Registrace Zpět na všechny akce

Místo, kde to dokážete

Co je to Impact Hub?

Coworkingové členství

Tarify na pár hodin nebo třeba s neomezeným přístupem 24/7. Vždy s balíkem výhod, které vám usnadní práci.

To vyzkouším

Vlastní kancelář

Office All in One Icon

Všechny služby pod jednou střechou

Office All Sizes Icon

Pro malé startupy i střední firmy

Office Community Icon

Propojení s úspěšnou komunitou

To mě zajímá

Akcelerace projektů

Pomůžeme vám rozvinout vaše komerční i společensky prospěšné podnikání, ať už jste v jakékoli fázi.

Nabídka programů

Flexibilní tarify

Nabízíme členství od 10 hodin měsíčně, a to s plnou výbavou výhod. Jak své hodiny a benefity využijete je jen na vás...

Více o coworkingu